İnci Taneleri 6. bölüm fragmanı: Azem itiraf ediyor! Cinayeti işleyen…

İnci Taneleri'nde Azem'in itirafı tüm dengeleri alt üst ederken, cinayetin perde arkasındaki sırlar yavaş yavaş aydınlanıyor. Heyecan verici gelişmelerle dolu yeni bölümü kaçırmamak için şimdi İnci Taneleri'nin 6. bölüm fragmanını izle! #İnciTaneleri #YılmazErdoğan #Dizi #Heyecan #Gerilim

inci taneleri 6 bol
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İnci Taneleri 6. bölüm fragmanı yayınlandı. Her Perşembe akşamı Kanal D’de ekranlara gelen İnci Taneleri dizisi, şaşırtıcı gelişmelerle dolu 5. bölümün ardından izleyicileri heyecanla bekletiyor. Yılmaz Erdoğan’ın muazzam kaleminden çıkan dizi, izleyicileri adeta büyülemeye devam ediyor.

Başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç ve Kubilay Aka gibi usta isimlerin yer aldığı dizi, reytinglerde de zirvedeki yerini koruyor.

İnci Taneleri 6. bölüm de ne olacak?

Dün akşam yayınlanan bölümde Azem, oğlu Cihan’a gerçekleri itiraf etti. Ancak suçun asıl faili hala gizemini koruyor. Azem’in Dilber’e karşı tutumu değişirken, Piraye ile arasındaki ilişki tansiyonu yükseltiyor. Acaba Azem, Dilber’i terk edip Piraye’ye mi yönelecek? İnci Taneleri’nin 6. bölümünde bekleyen sürprizler ve çözülemeyen sırlarla dolu yeni bir hikaye başlıyor.

İnci Taneleri 6. bölüm fragmanı

İnci Taneleri 6. bölüm fragmanı

Fenomen dizinin 6. bölüm fragmanını aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

İnci Taneleri 6. bölüm fragmanı izle.

YouTube video

İnci Taneleri 6. bölüm fragmanı: Azem itiraf ediyor! Cinayeti işleyen…
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!