İnci Taneleri’nin sırrı! Dilber, Azem’in kızı mı? Meğer aralarındaki bağ…

inci taneleri nin si
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kanal D’nin yeni dizisi İnci Taneleri, izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünde yer aldığı dizi, konusu ve oyuncu kadrosuyla büyük ilgi topluyor. İnci Taneleri’nin en merak edilen karakteri ise pavyon sanatçısı Dilber.

İnci Taneleri dizisinde, Azem karakterini canlandıran Yılmaz Erdoğan’ın yolu, Dilber ile kesişiyor. Azem, 25 yıl hapis cezasının ardından özgürlüğüne kavuşmuş bir edebiyatçıdır. Hayatını yeniden kurmaya çalışan Azem, karısını bulmak ve gerçekleri ortaya çıkarmak için mücadele eder. İşte bu noktada, Dilber’in kimliği ve Azem ile olan bağlantısı merak konusu haline gelir.

inci taneleri nin si 1

Dilber, Azem’in kızı mı?

Dilber, bir pavyon dansçısıdır ve İnci Taneleri dizisinde oldukça dikkat çeken bir karakterdir. İlk bölümde Azem ile bir otel odasında karşılaşırlar ve aralarındaki enerji izleyicilerin dikkatini çeker. Azem, yıllarca eşini öldürmekle suçlandığını düşünerek büyük acılar yaşamıştır. Dilber’in Azem’in kızı olması durumunda, Azem’in karısının öldürülmesiyle ilgili şüpheleri daha da artar. Eğer Dilber, Azem’in kızı değilse, aralarında bir aşk hikayesi gelişebilir.

Şu an için, dizinin henüz başında olduğu için Dilber’in Azem’in kızı olup olmadığı netleşmemiştir. Ancak ilerleyen bölümlerle birlikte bu sorunun cevabı açığa çıkacaktır. İnci Taneleri dizisi, sürükleyici hikayesi ve sırlarıyla izleyicileri ekrana bağlamaya devam edecek.

İnci Taneleri’nin sırrı! Dilber, Azem’in kızı mı? Meğer aralarındaki bağ…
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!