Kim Milyoner Olmak İster Genç Yarışmacı Berk Göktaş 1 Milyon TL’lik Soruyu Bildi!

kim milyoner olmak i
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ATV ekranlarının sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster, yine unutulmaz bir anı halka tanıklık ettirdi. Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumuyla izleyicilerle buluşan programda genç yarışmacı Berk Göktaş, tarihi bir an yaşadı.

Göktaş’a, “23 Nisan 1920’de açılan TBMM’nin birinci dönem milletvekillerinden hangisi, milletvekili olduğu ille doğru eşleşmiştir?” diye soruldu.

kim milyoner olmak i 1

1 milyon TL’lik soruya da “Fevzi Paşa, Kozan” yanıtını veren Göktaş, önümüzdeki hafta 5 milyon TL’lik büyük ödülle karşımıza çıkacak.

Doğru cevabı veren yarışmacı ‘Karışık duygular içerisindeyim, anlatılmaz yaşanır! Yaşadıklarım film şeridi gibi geçti gözümün önünden. Çok heyecanlıyım’ ifadelerini kullandı.

Berk Göktaş’ı tebrik eden Kenan İmirzalıoğlu ise, “Tüylerim diken diken oldu gerçekten. Hepimizi çok heyecanlandırdın. Yüreğine, aklına sağlık. Bugüne kadar verdiğin, kendini geliştirmek için verdiğin emeğe sağlık. Yürekten kutluyorum seni” dedi.

Kim Milyoner Olmak İster Genç Yarışmacı Berk Göktaş 1 Milyon TL’lik Soruyu Bildi!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!