Kim Milyoner Olmak İster’de 300 bin TL’lik soru gündem oldu! Türkiye’nin nüfusu en az olan bölgesi hangisidir?

'Kim Milyoner Olmak İster?'de çıkan 300.000 TL değerindeki sorunun üzerinde çok konuşuldu. Soru, Türkiye'nin en az nüfusa sahip bölgesini sordu ve cevabı 'Doğu Anadolu Bölgesi' oldu. Ancak, yarışmacı bu soruyu yanıtlamadan programdan ayrıldı. #KimMilyonerOlmakIster #Soru #DoğuAnadoluBölgesi

300 bin tl lik soru
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kim Milyoner Olmak İster‘de sorulan 300 bin TL değerindeki soru sosyal medyada gündem oldu. ATV’nin sevilen bilgi yarışması ‘Kim Milyoner Olmak İster?’ yeni bölümüyle tekrar boy gösterdi. Yayınlanan bu son bölüm, Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumu eşliğinde, genel kültür ve zeka testi soruları ile izleyicilerin karşısına çıktı.

Program, belirlenen ödül miktarlarına karşılık gelen zorluk seviyesine sahip soruları ile her hafta olduğu gibi bu hafta da sosyal medyada geniş çaplı bir ilgi topladı.

Kim Milyoner Olmak İster

Bu kez, programa damgasını vuran soru, 300.000 TL değerindeydi. Bu ödül miktarını hak edecek olan yarışmacının yanıtlaması gereken soru, ‘Türkiye’nin nüfusu en az olan bölgesi hangisidir?’ şeklindeydi. Yarışmacıların ve izleyicilerin en çok merak ettiği bu soru, birçok kişinin aklını karıştırdı. Herkesin merakla beklediği bu sorunun cevabı, “C” şıkkı olan ‘Doğu Anadolu Bölgesi’ idi. Ancak yarışmacı ne yazık ki soruyu yanıtlamadan, programdan ayrılma kararı aldı.

Kim Milyoner Olmak İster’de 300 bin TL’lik soru gündem oldu! Türkiye’nin nüfusu en az olan bölgesi hangisidir?
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!