Kim Milyoner Olmak İster’e geldi, parasız gitti! Zeka oyunları finalisti bakın hangi soruda elendi…

Kim Milyoner Olmak İster'in yeni yarışmacısı Sena Aleyna Erdoğan, beklenmedik bir soruda hata yaparak elendi. Zeka Oyunları yarı-finalisti olan genç yarışmacı, "Türkiye'de mikroçip takılması zorunlu olan hangi iki evcil hayvan?" sorusu karşısında "Bukalemun ve İguana" yanıtını vererek şaşkınlık yarattı. #KimMilyonerOlmakİster #SenaAleynaErdoğan #ZekaOyunları

kim milyoner olmak i 6
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kim Milyoner Olmak İster, farklı hikaye ve ilginç soruların olduğu yarışmalarına devam ediyor. Yeni bölüm, 2018 ve 2019’da Türkiye Zeka Oyunları’nda yarı finalde yarışan Sena Aleyna Erdoğan’ın katılımıyla ilgi çekti.

Diş Hekimliği Fakültesi öğrencisi olan 22 yaşındaki Sena Aleyna, beklenmedik bir soruda hata yapmasıyla dikkat çekti. Sosyal medya kullanıcıları, genç yarışmacının hatalı yanıtı üzerine çok sayıda yorum yaptı.

2 bin TL değerindeki başlangıç sorusundan sonra 5 bin lira değerindeki bir sonraki soruya geçme hakkı elde eden Erdoğan, “Türkiye’de hangi iki evcil hayvana mikroçip takma zorunluluğu vardır?” sorusunu yanlış yanıtladı. Önerilen seçenekler arasında “Kedi – köpek” yerine “Bukalemun ve İguana” yanıtını veren yarışmacı, Kenan İmirzalıoğlu’nu şaşkınlığa uğrattı.

Yanıtının yanlış olduğunu öğrenen yarışmacı, bu duruma oldukça şaşırdı. Bu esnada, Kenan İmirzalıoğlu şaşkınlığını gizleyemezken, “Sena?” diye söyledi ve “Bir anda Avusturalya’ya mı gittin?” dedi. Coşkusunu kontrol edemeyen yarışmacı, “Evet, heyecanım karar verdiren unsur oldu. Mikroçip dediğinde daha komplex bir şey düşündüm.

Bu sıcak koltukta heyecan hissetmek başka bir duygu.” şeklinde yanıt verdi. Yeni yarışmacıya nazikçe, “Belki güncel haberleri çok takip etmediğimdendir.” diyerek yanıt veren İmirzalıoğlu, yarışmacıyı rahatlatmaya çalıştı.

Kim Milyoner Olmak İster’e geldi, parasız gitti! Zeka oyunları finalisti bakın hangi soruda elendi…
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!