Kıvanç Tatlıtuğ’dan ikinci çocuk açıklaması geldi: “Kısmet diyelim”

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, bir etkinlikte basınla buluşarak ailesi ve ikinci çocuk planları hakkında konuştu. Oğlu Kurt Efe'ye olan sevgisini dile getirerek, "Bazen gözyaşlarıyla, bazen tebessüm ederek büyümesini izliyorum. Allah tüm evlatların yolunu, bahtını, sağlığını ve şansını açık etsin." dedi. Ayrıca ikinci çocuk planları konusunda ise "Kısmet olur inşallah, hep iyi niyetle düşünüyoruz" yanıtını verdi. #KıvançTatlıtuğ #İkinciÇocuk #Aile

kivanc tatlitug dan
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son olarak Serenay Sarıkaya ile birlikte Aile adlı dizide kamera karşısına geçmiş olan usta oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, dizinin bitmesinin ardından ailesiyle keyifli bir tatile gitmişti. Aktif çalışma hayatına bir süre ara vererek zamanının büyük kısmını oğlu Kurt Efe’ye adayan Tatlıtuğ, ancak marka işbirliklerinde kamera karşısına geçiyor.

kivanc tatlitug dan 1

Basınla bir araya geldiği bir tanıtım etkinliğinde Kıvanç Tatlıtuğ, oğlu Kurt Efe’yle geçirdiği anların büyüleyici olduğunu ve her gün yeni bir deneyim yaşadığını anlattı. “Bazen gözyaşlarıyla, bazen gülümseyerek büyümesini izliyorum.” diyen Tatlıtuğ, “Allah tüm çocukların yolunu, bahtını, sağlığını ve şansını açık etsin.” dileğinde bulundu.

2016 yılında Başak Dizer ile dünya evine giren Kıvanç Tatlıtuğ, hâlâ mutlu bir evliliği olduğunu belirtti. İkinci bir çocuk planından bahsederken ise “Kısmet olur inşallah, hep iyi niyetle düşünüyoruz” ifadelerini kullandı, böylece ikinci çocuk fikrine açık olduğunu belirtmiş oldu.

Kıvanç Tatlıtuğ’dan ikinci çocuk açıklaması geldi: “Kısmet diyelim”
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!