“Kızıl Goncalar” dizisi yıldızı Özcan Deniz’in eşi tüm dikkatleri üzerine çekti – “İran’ın Büyüleyici Güzeli”

httpswww.ensonhab 427
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son yılların parlayan ve çok yönlü figürü olan Özcan Deniz, sahnelere geri döndü. Fox TV’nin yeni dizisi olan “Kızıl Goncalar“ın başrolünde yer alıyor ve burada, “Doktor Levent” adındaki Atatürkçü bir rolü canlandırıyor. Özcan Deniz, serideki performansının yanı sıra özel hayatıyla da göz önünde bulunuyor.

Deniz, oldukça uzun süredir flört ettiği Samar Dadgar adlı İranlı moda tasarımcıyla evli. 1994 doğumlu Samar Dadgar, 24 yaşını aşkın sürelik bir yaş farkıyla eşi Özcan Deniz ile tanındı ve dikkatleri üzerine çekti.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Samar Dadgar Özcan, paylaştığı fotoğraflarıyla hayranlarını adeta büyülüyor. İran’ın büyüleyici güzeli olan bu ünlü moda tasarımcı, kariyerine İstanbul’da devam ediyor ve yakında bir anne olmanın tatlı heyecanını yaşıyor.

Samar Dadgar kimdir?

Samar Dadgar, Özcan Deniz ile evli olup kendisinden 22 yaş genç birisidir. İran doğumlu olan Samar Dadgar, 1994 yılında hayata gözlerini açtı. Eğitim hayatına İran’da başlayan Dadgar, ilerleyen yıllarda ailesiyle birlikte yurtdışına taşınma kararı almış ve eğitimini Avrupa’da sürdürmüştür.

Samar Dadgar, House Of Galus markasının kurucusu ve sahibidir.

Oyuncu eşi kadar cesur ve iddialı olan Samar, Türkiye’den binlerce takipçi kazandı ve her daim tarzını koruyor. İşte Özcan Deniz’in şaşırtıcı ve güzel eşi Samar’dan bazı büyüleyici kareler…

“Kızıl Goncalar” dizisi yıldızı Özcan Deniz’in eşi tüm dikkatleri üzerine çekti – “İran’ın Büyüleyici Güzeli”
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!