Zeynep Bastık eski eşi ve yeni sevgilisiyle parti yapınca tepki çekti!

eski esi ve yeni askiyla parti yapan zeynep bastik tepki cekti 1
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz akşam menajerliğini yürüten eski eşi Tolga Akış ve yeni sevgilisiyle birlikte eğlenen şarkıcı Zeynep Bastık, “Yıl olmuş 2024, biz o kafalarda değiliz, aştık bunları” diyerek duygularını dile getirdi. Bastık’ın bu sözleri, binlerce kişinin tepkisini çekti.

2021 yılında evlenen ve evliliklerinin birinci yılı dolmadan boşanan Zeynep Bastık ve menajeri Tolga Akış, geçen yıl tek celsede boşandıktan sonra yeni ilişkilere yönelmişti. Akış’ın düzenlediği partiye, yeni sevgilisi Ali Can Ayyıldız ile katılan Bastık’ın “Yıl olmuş 2024, biz o kafalarda değiliz, aştık bunları” şeklindeki açıklaması, geniş bir tepki alarak dikkat çekti.

eski esi ve yeni askiyla parti yapan zeynep bastik tepki cekti

Arnavutköy’de bir mekanda arkadaşlarıyla yeni yılı kutlayan Zeynep Bastık, Muhabir Online muhabiriyle sohbet ederek yeni projelerinden bahsetti. Sorulan sorular arasında eski eşi ve yeni sevgilisiyle aynı ortamda bulunması da vardı. Bastık, bu konuya “Yıl olmuş 2024, biz o kafalarda değiliz, aştık bunları” şeklinde yanıt verdi. Şarkıcının bu sözleri kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu ve “Bu kadar modern olmak istemiyorum” ve “Mezhep genişliği” gibi çeşitli yorumlara neden oldu.

eski esi ve yeni askiyla parti yapan zeynep bastik tepki cekti 1
Zeynep Bastık eski eşi ve yeni sevgilisiyle parti yapınca tepki çekti!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!