Kızılcık Şerbeti 46. bölüm 2. fragman yayınlandı!

kizilcik serbeti 46
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Show TV’nin popüler dizisi Kızılcık Şerbeti, yüksek enerjisiyle izleyicinin gözdesi haline geldi. Televizyon tutkunları, dizinin yeni bölümünü sabırsızlıkla bekliyor. Başarılı isimler Barış Kılıç, Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Müjde Uzman ve Sibel Taşçıoğlu’nun başı çektiği projenin yeni bölümü, cuma gecesi ekranlardaki yerini alacak.

Gelecek bölümde yaşanacak olaylar merak konusu olurken, 46. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Bu fragmanda, Alev ve Abdullah’ın aşk hikayesi sürprizlerle dolu bir şekilde devam ediyor. Kızılcık Şerbeti’nde aksiyon hiç hız kesmiyor.

Ömer, Alev ve Abdullah’ın ilişkisini kabul etmediği sahneyle fragmana damgasını vurdu. Ağabeyine yönelik sert ithamlarının yer aldığı ”Sen sadece içine gelen konularda yeniliği açıksın anladığım kadarıyla” repliği ile tartışmanın kıvılcımlarını yaktı.

Nursema ve Umut, güzellik merkezi rüyalarının heyecanını yaşarken, sonlarının Dilan-Engin Polat gibi olup olmayacağı konusunda endişeliler. İşte, adrenalin dolu anların yaşandığı Kızılcık Şerbeti 46. bölüm 2. fragmanı…

Kızılcık Şerbeti 46. Bölüm 2. Fragman

Kızılcık Şerbeti 46. bölüm 2. fragman yayınlandı!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!