Kızılcık Şerbeti 45. bölüm 2. fragman yayınlandı

httpswww.ensonhab 628
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Reytinglerde zirveye çıkan Kızılcık Şerbeti‘nde bu hafta, izleyicileri büyük bir sürpriz bekliyor. Pembe ve Rüzgar’ın anlaşması, herkesi şaşkına çevirecek. Heyecan dolu yeni bölüm fragmanı ise şöyle…

Star TV’nin popüler dizisi Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölümünde neler olacağının ipuçları ikinci fragmanla birlikte ortaya çıktı. Dizinin büyük bir izleyici kitlesi tarafından ilgiyle takip edilmesi, heyecanın her geçen bölümle daha da artmasına sebep olurken, dizi ile ilgili birçok spekülasyon da gündemi meşgul etmekte.

Profesyonel ve yetenekli bir oyuncu kadrosuna sahip olan Kızılcık Şerbeti, Ceren Karakoç, Barış Kılıç, Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Müjde Uzman ve Sibel Taşçıoğlu gibi isimlerle her bölümünde ekranların en çok ilgi gören yapımlarından biri olmayı sürdürüyor.

Yayınlanan son bölümün ardından izleyicileri büyüleyen dizinin moralleri yükseltti. Ancak yeni bölüm fragmanının yayınlanmasıyla birlikte, merak ve heyecan artarak devam ediyor.

Abdullah ve Alev’in ilişkisinin deşifre olmasının ses getiren sonuçları son bölümdeyken, yeni bölümde işlerin ne yöne evrileceği ise belirsizliğini sürdürüyor. Doğa, kendisine metres ima eden Pembe’ye olan öfkesini, Alev’i desteklemeye dönüştürmekte.

Fragmanda görüyoruz ki Fatih ile evlilik kararı alıp Pembe’yi evden ayrılmaya zorlayan Doğa, Alev’i öz yuvasına geri çağırıyor.

Şaşırtıcı bir şekilde, Kızılcık Şerbeti’de sürekli huzursuzluk çıkaran Pembe, Alev’in düşmanı olma konusunu ileri taşıyarak Rüzgar’la görüşür. Emin olmasa da sosyal medyada Pembe ve Rüzgar’ın bir anlaşma gereği evlenecekleri konuşulmaktadır.

İşte, Kızılcık Şerbeti’nin tüm bu gelişmeleri içeren 45. bölüm 2. fragmanı…

Kızılcık Şerbeti 45. Bölüm 2. Fragman

Kızılcık Şerbeti 45. bölüm 2. fragman yayınlandı
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!