Çiftler arasında yeni trend: Bariyer İlişki Nedir?

httpswww.ensonhab 87
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sosyal medyada “Aşkolog” olarak adlandırılan Dilara Arıkanlı, son açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çekti. “Bariyer İlişki” adı verilen bir ilişki anlayışının çiftler arasında yaygınlaştığını belirten Arıkanlı, bu konuda dikkate değer noktalara işaret etti. Partnerlerin günümüzde bu tür bir ilişki anlayışına yönelme eğilimi, bu kavramın ne anlama geldiğini daha da merak uyandırdı.

Bariyer ilişki, Dilara Arıkanlı‘nın tanımıyla; çiftlerin birbirlerini ruhen bogulma hissi olmaksızın sevmelerini, fakat aynı zamanda diğer bir partnerle ilgili olmalarını içeriyor. Arıkanlı, bariyer ilişkinin ne olduğunu şu şekilde açıkladı;

“Diyelim ki, birini çok sever hale geldiniz ancak onu yaşamınızın tam merkezine yerleştirmek istemiyorsunuz… ve diğer yandan bazen başka biriyle de ilişki içinde olmak istiyorsunuz… Bu durum, sizin ‘bariyer ilişkiniz’ şeklinde adlandırılıyor. Eğer gerçek ilişkinizdeki kişi sizin başka biriyle ayrıca bir ilişki içinde olduğunuzu öğrendiğinde ve sizi aldatmakla suçladığında, sizin tepkiniz ‘Ben sadece seni boğmak istemiyordum, o yüzden bariyer ilişkisi başlattım, lütfen beni anla’ dedi.

Çiftler arasında yeni trend: Bariyer İlişki Nedir?
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!