Kod Adı Kırlangıç 4.bölümde neler olacak?

httpswww.magazink 37
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Heyecan dolu ‘Kod Adı Kırlangıç’ın 4. bölümü 3 Aralık Pazar günü 17.15’te TRT 1 ekranlarında seyirci ile buluşacak. Bu bölümde neler yaşanacak?

Kendini dağılama noktasında bulan Kırlangıç Ekibi, kayıp bileziklerinin peşine düştü. Çalışırlarken teknoloji harikası bir cihaz tasarladılar. Bu süreç onları daha sıkı bir ekip haline getirdi ve kendilerine olan güvenlerini tazeledi. Ekibin tasarladığı dronun mahalledeki ilk uçuşu heyecan fırtınası estirdi.

Aspar, kırlangıç ekibini dağıtmayı başaramadı ve mahalleden çekilmek zorunda kaldı. Şirkete karşı başarısız duruma düşmelerine neden olur. Bu durum karşısında olanlardan ders çıkararak yeni stratejiler oluşturmak zorunda kalırlar.

İzleyiciler merak ettiği sorulara 4.bölümde yanıtlar bulunacak: Aspar’ın ekibi engellemek ve projeyi kontrole almak için yürürlüğe sokacağı yeni planı ne olacak? Kırlangıç Ekibi, anlamlı ve büyük hedefleri olan Kırlangıç Operasyonunu ilerletebilecek mi? Gizli Görev Kırlangıç’ın televizyon ekranlarına damga vuracağı yeni bölümünde; mahalle sakinlerinin komik ve eğlenceli dünyası, ekip içerisinde yaşanan gereksinimler ve sürpriz gelişmeler seyirciyi ekran başına kilitleyecek.

Kod Adı Kırlangıç 4.bölümde neler olacak?
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!