Kuruluş Osman 139.bölüm de neler olacak?

httpswww.magazink 117
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kuruluş Osman yeni bölüm 6 Aralık Çarşamba akşamı saat 20.00’de 139. bölümüyle ATV’de seyircisiyle buluşacak.

139. Bölümde bizleri neler bekliyor: Osman Bey, Yakup Bey’lerin Karacelâsun’dan kurtarmıştır. İslam’ın adaletini savunduğunu ve bu yolun peşinden gittiğini Yakup Bey’e açıklar. Bu durum karşısında Yakup Bey ne cevap verecek?

Yakup Bey’in düşmanı Karacelâsun intikama susamıştır ve Osman Bey’e karşı yeni bir strateji geliştirmiştir. Bu sırada Osman Bey’in gözdesi Orhan Bey göreve davet edilir. Orhan Bey, tüm engellere rağmen Karacelâsun’u yenme potansiyeline sahip olabilir mi?

Gonca Hatun’un sağlık durumu tedirgin edici boyutlarda kötüleşmiştir. Bu durum karşısında Alaeddin ve Mehmet, şifa bulmak amacıyla yollara düşmüşlerdir. Ancak bu arayışları boyunca Haçlı askerlerinin engellemeleriyle karşılaşırlar.

Mehmet ve Alaeddin bu durumla nasıl başa çıkarlar? Bu esnada Yakup Bey, Gonca’nın durumundan haberdar olmuştur. Kayı’dan da Moğol’dan da Gonca’ya bir zarar gelirse hesap soracağını açıkça beyan eder.

Uç Pazarı’nda, zehirlenme durumunda olanlar hızla hayatını kaybetmektedir. Alaeddin Bey, şifa bulmak amacıyla çareleri tükenene dek denemelere devam etmektedir. Ancak hiçbir çözüm işe yaramaz ve çaresizlik hissi içerisinde kalır. Acaba ne pahasına olursa olsun Alaeddin Bey şifayı bulabilecek midir?

Cerkutay, yürek parçalayan bir acıyla oğlunu kucaklamıştır. Durum karşısında Ülgen Hatun da umutsuzluğa kapılmıştır. Acaba Cerkutay’ın minik bedeni bu zehre karşı savaşıp hayatta kalabilecek mi?

Yakup Bey, Cerkutay’ı Osman Bey’e karşı manipüle eder. Başlarına gelen tüm trajik olayların ana sebebi Osman Bey’dir. Yakup Bey, Cerkutay’ı maniple ederek ne elde edecektir ve Osman Bey’e karşı nasıl bir hareket planı yapmıştır?

Vasilis’in ihanet ettiği anlaşılır. Bu durumdan sonra Vasilis, Yakup Bey’e sığınma kararı alır. Olan her şeyin Osman Bey’in oyunu olduğunu ifade eder. Bu durum karşısında Yakup Bey sinir krizine girer. Osman Bey, bu durumun hesabını verecek. Vasilis’in iftirası sonucunda neler yaşanacak? Osman Bey ve Yakup Bey arasındaki gerginlik nasıl bir sonuç doğuracak?

Kuruluş Osman 139.bölüm de neler olacak?
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!