Kuruluş Osman 140.bölüm de neler olacak?

httpswww.ensonhab 24
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ATV’nin popüler tarihi serisi Kuruluş Osman 140.bölüm ile ilgili fragman yayınlandı. ATV’nin sevilen dizisi Kuruluş Osman dizisinin yönetmenliğini Metin Günay, etkileyici senaryosunu ise Mehmet Bozdağ yazmaktadır. İzleyenleri Osmanlı İmparatorluğunun ilk yıllarına götüren dizi izleyiciler tarafından ilgiyle izlenmektedir.

Kuruluş Osman, sürükleyici sahneleri, dikkat çekici görsel efektleri ve Osmanlı İmparatorluğu’nun kuruluş sürecini gözler önüne seren tarihi dizinin son fragmanı ekranlara damga vurdu. Fragmanı izleyen izleyiciler yeni bölümde neler olacağını büyük bir merakla beklemekte.

Kuruluş Osman 140.bölüm fragmanında en çok dikkat çeken sahnelerden biri, Bala Hatun ve Malhun Hatun’un duygusal boğuşmalarını ve “Hayallerimizden ve kişisel hayatlarımızdan vazgeçtik” sözleri büyük merak uyandırdı.

Bunun yanında Mehmet Holofira yüzük verirken, Orhan harekete geçerek Holofira’yı kaçırdı. Bu durum karşısında bakalım Mehmet ne yapacak?

Kuruluş Osman 140. Bölüm 2. Fragman

YouTube video
Kuruluş Osman 140.bölüm de neler olacak?
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!