Kuruluş Osman 143. böülümde neler olacak?, Kuruluş Osman 143. bölüm fragmanı yayınlandı!

kurulus osman 143 b
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ATV’nin izleyiciler tarafından sabırsızlıkla beklenen dizisi Kuruluş Osman, Çarşamba akşamları izleyicilere unutulmaz anılarına eşlik ediyor. Mehmet Bozdağ’ın akıcı dokunuşlarıyla şekillenen ve Metin Günay’ın dikkat çekici yönetmenliğiyle güzelleşen bu yapım, Osmanlı İmparatorluğu’nun kuruluş sürecini ekrana taşıyarak, izleyicileri tarihin en heyecan verici dönemlerine götürüyor.

Geçtiğimiz bölümüyle seyirciyi ekran başına kilitleyen dizi şimdi, yeni bölümü merakla beklenen fragmanıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Yaklaşan tarihsel sahnelerle, Cerkutay’ın Osman Bey’e kurduğu tuzağın ve Osman Bey’in Prenses Maria’yı Orhan’a verme kararının etrafını sarıyor. Bu kararın ardından, Orhan ve Holofira arasındaki gerginliğin keskinleşeceği belirtildi.

Fragmanın sonunda, Osman Bey’in “Ya bağımsızlığımız için yok olacağız yoksa sonsuza dek sürecek bir imparatorluk kuracağız.” sözlerinin ekranları sarsması bekleniyor.

İşte merakla beklenen Kuruluş Osman’ın 143. Bölüm fragmanı…

Kuruluş Osman 143.Bölüm Fragmanı

Kuruluş Osman 143. böülümde neler olacak?, Kuruluş Osman 143. bölüm fragmanı yayınlandı!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!