Kuruluş Osman 145. bölüm fragman yayınlandı! Kuruluş Osman 145. bölüm de neler olacak?

Kuruluş Osman 145. bölüm fragmanı yayınlandı! Mehmet Bey'in hamlesi, Alaeddin'in sonunu getiriyor. Gonca ise büyük bir yıkımla karşı karşıya kalıyor. Heyecan dolu maceraların yaşandığı dizi, Osmanlı İmparatorluğu'nun kuruluş dönemini izleyicilere muhteşem bir şekilde aktarıyor. #kuruluşosman #fragman #alageyik

kurulus osman 145 b
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Her Çarşamba ATV’de izleyicileri ekran başına kilitleyen Kuruluş Osman dizisi, dün akşam bir kez daha rekor kırdı. Dizinin son bölümünde yaşanan dramatik olaylar, izleyicileri etkisi altına aldı. Mehmet Bey, Alaeddin ve Gonca arasındaki aşk sonsuza kadar noktalandı. Alaeddin’in son nefesini verdiği anlar seyirciyi derinden sarsarken, dizinin yeni bölüm fragmanı da büyük merak uyandırdı. İşte heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanı…

Başrollerinde Burak Özçivit, Özge Törer, Emre Bey ve Faruk Aran gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizi, son bölümüyle izleyicilerden tam not almıştı. Dizinin hayranları yeni bölümü merakla beklerken, ATV tarafından yayınlanan fragmanla heyecanları daha da arttı.

Kuruluş Osman 145. bölüm fragmanı

Fragmanda, Osman Bey ordusunu topluyor ve Göklü Han ile karşı karşıya geliyor. Bu karşılaşmanın sonucu merakla beklenirken, Karacelasun Holofira’yı kaçırıyor ve Orhan Bey tuzağa düşüyor. Acaba Holofira ve Orhan Bey kurtulabilecek mi?

Diğer yandan, Saadet Hatun, Bala Hatun’a Alaeddin’in Gonca’dan uzak durmasını söylüyor. Ancak Mehmet Bey, Alaeddin’e kılıç çekiyor. Gonca’nın gözyaşları izleyicileri hüzne boğacak. Heyecan dolu anların yaşanacağı Kuruluş Osman 145. bölüm fragmanı ise izleyenleri adeta ekrana kilitleyecek.

Kuruluş Osman 145. bölüm fragman

Dizinin 145. bölümünü aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Kuruluş Osman 145. bölüm fragman

YouTube video

Kuruluş Osman 145. bölüm fragman yayınlandı! Kuruluş Osman 145. bölüm de neler olacak?
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!