Lily Allen’den annelik itirafı: “Çocuklarım kariyerimi bitirdi”

İngiliz şarkıcı Lily Allen, çocuklarıyla kariyeri arasında seçim yapmanın zorluğunu açıkladı. Allen, çocuklarına odaklanarak pop yıldızlığına ara verdiğini belirtti. #LilyAllen #Anneolmak #KariyerveAileBalansı

lily allen den annel
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İngiliz şarkıcı Lily Rose Beatrice Allen, 2011’de evlendiği Sam Cooper’dan iki kız çocuğu sahibi oldu. Allen, çocuklarıyla kariyer arasında seçim yapmanın zorluğunu ve kendi tercihini açıkladı.

Ünlü isim, şu ifadeleri kullandı:

lily allen den annel 1

“Çocuklarım kariyerimi mahvetti. Onları seviyorum ve beni tamamlıyorlar ama pop yıldızlığı açısından beni tamamen mahvettiler. İnsanlar hem çocuk hem kariyer sahip olabileceğinizi söylediğinde gerçekten sinirleniyorum çünkü açıkçası olamazsınız. Bazı insanlar kariyerlerini çocuklarına tercih ederler ve bu onların seçimidir. Ancak ailem ben küçükken pek hayatımda yoklardı ve bunun bende kendi çocuklarımla tekrarlamak istemediğim bazı kötü yaralar bıraktığını hissediyorum.”

2018’de yayınladığı son albümünden sonra çocuklarına odaklanmayı seçen Allen, bu kararından memnun olduğunu ifade etti.

Lily Allen’den annelik itirafı: “Çocuklarım kariyerimi bitirdi”
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!