Madonna verdiği konserde kadın dansçıyı dudağından öpüp sarmaş dolaş dans etti!

madonna brooklyn de
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uluslararası pop yıldızı Madonna, geçtiğimiz haftasonu New York’ta gerçekleştirilen konserinde seyirciyi farklı bir performansla şaşırttı. Kırmızı saten kıyafeti ve çekici siyah dantelli çizmeleri ile sahneye çıkan pop kraliçesi, kadın bir dansçı ile öpüşerek ve ardından onunla sarmaş dolaş bir biçimde dans ederek izleyenleri büyüledi.

“Celebration” adını verdiği dünya turu kapsamında sahneye çıkan Madonna, performansı boyunca hem kadın hem erkek dansçılarla büyüleyici bir sahne şovu sergiledi. Şovun ilerleyen dakikalarında bir kadın dansçıyı dudaklarından öperek ve ardından onunla tutkulu bir dansa başlayarak izleyicileri şaşırttı.

Bir süre önce sağlık sorunları yaşayan ve hastaneye kaldırılan Madonna, bu deneyiminin kendi hayatını değiştirdiğini belirtti. Kendisini hastaneye götüren ve hayatını kurtaran Siobhan adında bir kadından söz eden şarkıcı, bu olayın onu annesinin 30 yaşında meme kanseri nedeniyle geçirdiği sürece götürdüğünü söyledi.

Madonna verdiği konserde kadın dansçıyı dudağından öpüp sarmaş dolaş dans etti!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!