Ünlü Şarkıcı Zara: “Bir dönem pilot olmayı çok istiyordum”

sarkici zara hayalin
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kısa bir süre önce kilo alımıyla sık sık konuşulan ünlü şarkıcı Zara, birkaç gün önce Yeşilköy’deki bir etkinlikte sahne aldı. Sahne öncesi gazetecilerin sorularını samimiyetle yanıtlayan başarılı sanatçı, kilo konusu üzerine düşüncelerini ve hayatta gerçekleştirmeyi çok istediği bir hayalini paylaştı.

Üzerine yapılan kilo konusundaki haberlerden bahsederken Zara, “Ata Demirer, Sibel Can ve Eser Yenenler ile beni birlikte bir haberde görmüşlerdi. Sıklıkla, ‘Bir film mi? Bir düet mi? Bir televizyon projesi mi? Bu dört kişi nasıl bir araya geldi?’ gibi sorular alıyorum. Haberde ‘Türkiye’nin kilolu dört sanatçısı’ şeklinde bir başlık atılmıştı. Bu beni çok mutlu etti. Ben de bu özgüvenli grupla birlikte anılmaktan gurur duydum. Sonuçta bu, bir tür ‘şampiyonlar ligi’ne girme deneyimi ve bu hiç de kolay bir iş değil” dedi.

Bir zamanlar pilot olmak istediğini ve hatta bir dönem Hezarfen Ahmet Çelebi Havalimanı’nda tek motorlu uçak bile kullandığını belirten Zara, “Fakat annemin benim için daha büyük planları vardı ve beni konservatuara kaydettirdi. Şimdi her zaman şunu söylüyorum: sizleri uçağımın içerisinde uçuramam belki ama müziğimle ruhunuzu göklere çıkarabilirim. Müzik severler şarkılarıma kulak verirken gözlerini kapatıp uçuşa geçiyor” diye konuştu.

Ünlü Şarkıcı Zara: “Bir dönem pilot olmayı çok istiyordum”
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!