Maneviyata yönelen Arka Sokakların Murat komiseri Uğur Pektaş’ın son haline yorum yağdı!

arka sokaklar in mur
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uğur Pektaş, 2005 senesinde Survivor Türkiye şampiyonu olarak milyonların tanıştığı, yetenekli bir kişilik. Kariyerine diğer televizyon projeleriyle devam eden Pektaş, Kuşdili ve Düşler ve Gerçekler gibi yapımlarda ön planda yer alarak ismini geniş kitlelere duyurdu.

Pektaş’ı adeta bir fenomene dönüştüren ise, efsane Arka Sokaklar adlı dizi içerisinde sergilediği Murat Komiser karakteriydi. Bu karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan sanatçının hayatındaki bir diğer husus da popüler partneri Gamze Özçelik ile yaşadığı özel hayatı oldu.

2008 yılına damgasını vuran evlilikleriyle gündem olan çiftin bir araya gelmeleriyle Murathan adını verdikleri bir çocukları oldu. Ancak çiftin mutlu birliktelikleri uzun sürmedi ve 2011 yılında boşandılar. Daha sonra yeniden bir araya gelme çabaları başaramayınca 2017 yılında nihai olarak ayrıldılar.

Salınımda olan kariyerinin zirvesinde alışılmadık bir karar alan Pektaş, televizyon ve oyunculuk dünyasından ayrı yaşamayı seçti ve maneviyata yöneldi.

Bu yeni hayatına dair bir kareyi paylaştığı sosyal medya hesabında Uğur Pektaş, değişim ve gelişim gösteren haliyle beğeni topladı. Pektaş’a takipçilerinden, ‘Abi, hala muhteşemsin’, ‘Kimileri yaş aldıkça yaşlanırken, sen gençleşiyorsun’ şeklinde övgü dolu yorumlar yağdı.

Maneviyata yönelen Arka Sokakların Murat komiseri Uğur Pektaş’ın son haline yorum yağdı!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!