Mehmed: Fetihler Sultanı 5. bölümde neler olacak? Düğüm çözülüyor…

Mehmed: Fetihler Sultanı 5. bölümde neler olacak? Mehmed'in kararı büyük bir dönüşüme sebep olurken, Bizans ve Osmanlı arasındaki gerilim gittikçe artıyor. İnanılmaz sürprizlerle dolu bu bölümü kaçırmayın! #MehmedFetihlerSultanı #HeyecanDoluBölüm #DiziDünyası

mehmed fetihler sul 1
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mehmed: Fetihler Sultanı 5. bölüm de neler olacak? cevabı bu haberimizde. TRT 1’in bu sezonun en büyük merak uyandıran yapımlarından biri olan “Mehmed: Fetihler Sultanı” dizisi, Osmanlı tarihinin büyük hükümdarı Fatih Sultan Mehmed’in hayatını anlatmaya devam ediyor. Heyecanla beklenen 5. bölümüyle 26 Mart Salı günü saat 20.00’de izleyicilerle buluşacak.

Mehmed: Fetihler Sultanı 5. bölümde neler olacak?

“Mehmed: Fetihler Sultanı” dizisinin 5. bölümünde, Mehmed düğün gecesi Konstantiniyye’ye tehlikeli bir yolculuğa çıkar. Zağanos’u kurtarmak için beklenmedik bir iş birliği yapar ve Bizans sarayından bir kişiyle karşılaşır. Yakalanma riskine rağmen Zağanos’u kurtarabilecek midir? Annesinin ölüm haberini alan Mehmed’in dünyası sarsılır. Urban’la buluşan Mehmed, onu ikna edip dönmesini sağlayabilecek midir?

Mehmed: Fetihler Sultanı 5. bölüm

Düğün gecesi Gülşah’ı bırakıp Konstantiniyye’ye giden Mehmed’in kararı Edirne Sarayı’nda yankı bulur. Kızı Gülşah’ın başına gelenleri öğrenen İbrahim, Murad’a hesap sormaya karar verir. Murad, Gülşah’ı babasına mı verecek yoksa hanedan töresini mi uygulayacak? Helena ve Notaras, Türkleri sızdırmayı başarırlar ve Mehmed’i yakalamak için plan yaparlar. Konstantinos, annesi Helena’nın liderliğinden rahatsız olmaya başlar. Helena ve Notaras Mehmed’i yakalayabilecek mi?

Mehmed: Fetihler Sultanı 5. bölüm fragman

Dizinin 5. bölüm fragmanını aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Mehmed: Fetihler Sultanı 5. bölüm fragman izle.

YouTube video

Mehmed: Fetihler Sultanı 5. bölümde neler olacak? Düğüm çözülüyor…
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!