Mehmed: Fetihler Sultanı 3. bölümde neler olacak? Sarayda düğüm çözülüyor…

Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin yeni bölümünde sarayda yaşanan gerilim yükseliyor! Haçlılarla yaklaşan mücadele ve Eflaklılar arasındaki çekişme izleyicileri ekran başına kilitleyecek. #MehmedFetihlerSultanı #SarayGerilimi #HeyecanDolu.

mehmed fetihler sul
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mehmed: Fetihler Sultanı 3. bölümde neler olacak? Bu sezonun en heyecan verici yapımlarından biri olan ve Osmanlı tarihinin büyük hükümdarı Fatih Sultan Mehmed’in yaşamına odaklanacak olan “Mehmed: Fetihler Sultanı” dizisi, TRT 1 ekranlarında 12 Mart Salı günü saat 20.00’de 3. bölümüyle izleyicilerle buluşacak.

Mehmed: Fetihler Sultanı 3. bölümde neler olacak?

Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin heyecan dolu üçüncü bölümünde; Mehmed, Sultan Murad’ın huzurunda Capello ile hesaplaşırken, Haçlılarla yaşanacak olan mücadele gittikçe yaklaşmaktadır. Öte yandan, Mehmed’in Eflaklılar aracılığıyla Yanoş’a karşı kurduğu plan ve Yanoş’un Osmanlı’ya karşı gerçekleştirdiği hamleler arasındaki çekişme de dizinin merak konularından biri haline gelmiştir.

Sarayda ise, Şehzade Ahmed’in şüpheli ölümü ve ardında kalan sırlar Hüma ve Halime arasında yaşanacak gerilimi artırmaktadır. Bu sırada Bizans’ta ise Demetrios’un taht mücadelesi ve Helena, Konstantinos ve Notaras’ın şaşkınlığı da dikkat çekmektedir.

Mehmed: Fetihler Sultanı 3. bölüm

Mehmed: Fetihler Sultanı 3. bölüm fragman

Dizinin 3. bölüm fragmanını aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Mehmed: Fetihler Sultanı 3. bölüm fragman

YouTube video

Mehmed: Fetihler Sultanı 3. bölümde neler olacak? Sarayda düğüm çözülüyor…
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!