Müge Boz “Annelik zor” diyerek gece yarısı, takipçilerine içini döktü!

muge boz gece yarisi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü oyuncu Müge Boz, oyunculuk alanında gösterdiği başarının yanı sıra, özel hayatında da dikkat çeken bir isim olmayı başarıyor. Kendisi, basketbol oyuncusu Caner Erdeniz’le birlikteliği ile öne çıkıyor. Ancak durum, 4 yaşındaki kızları Vina’yı geceleri uyutma sorunu ile ilgili olduğunda karmaşık bir hale geliyor.

Müge Boz, Vina’nın gece boyu uyanık kalma meselesinden duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Bunun için, sosyal medyada duygusal bir paylaşımda bulundu. Oyuncu, Vina’nın sürekli ağlama nöbetlerinden bahsetti ve “Bir anne olarak bu durum benim için hiç kolay değil. Kızımın uyku problemi beni gerçekten çok rahatsız ediyor. Bu gece tam 2 saat 15 dakika boyunca ağladı. Ve bu, normal bir ağlama değil! Sanki canını acıtabilecek bir durumu varmış gibi ağlıyor.” şeklinde duygusal bir açıklama yaptı.

Müge Boz, konuyla ilgili sosyal medyada duygularını daha da açıkladı ve “Sinirlerim o kadar çok gerginleşmişti ki, evden dışarı çıkıp arabada dolaşmaya başladım. Kendime gelmek için bağırdım ve sonunda gözyaşlarıma hakim olamadım. Bu gece, ruhumun tükendiğini hissettim.” diyerek duygu durumunu paylaştı.

Paylaşımının son bölümünde Caner Erdeniz’in uykuda olduğunu ve annelerin daha yoğun ilgilenmeye çalışırken daha fazla etkilendiği konusuna dikkat çekildi. Müge Boz, “Her şey bir noktada yük oluyor! Duygularımı ifade etmezsem, kendimi çok fazla strese sokmuş olacağımı hissettim.” dedi.

Müge Boz “Annelik zor” diyerek gece yarısı, takipçilerine içini döktü!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!