Müge Boz Biyografisi

Doğum tarihi: 13.Nisan.1984
Müge Boz kaç yaşında: 39
Kilo & Boy:
Burcu: Koç
Meslek: Model, Dizi Oyuncusu, Sinema Oyuncusu
Müge Boz doğum yeri: İstanbul

Müge Boz Kimdir?

Müge Boz, bir İstanbullu sinema ve televizyon oyuncusudur ve 13 Nisan 1984 tarihinde dünyaya gelmiştir. Yugoslavya göçmeni bir anne ve Ege’li bir babanın iki kız çocuğundan biridir. Çocukluğunu İstanbul’da sürdüren Boz, ailesiyle birlikte 12 yaşında İzmir Karşıyaka’ya taşındı. Boz, eğitim hayatına İzmir Atatürk Lisesi’nde devam etti ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi Sinema TV ve Halkla İlişkiler bölümünden mezun oldu. Üniversite eğitiminin ardından Norveç’teki Hogskulen i Volda okulunda burs kazandı ve burada ‘strategic design’, ‘digital photography’ eğitimleri aldı.

Boz, çocukluğunda 7 yaşında başladığı baleye 11 yıl, piyanoya ise 4 yıl devam etti. Bununla beraber sporla da yakından ilgilendi ve yüzme, tenis, paten, voleybol ve yoga gibi çeşitli sporlara katıldı. Ayrıca motorsiklet sürmeyi de öğrendi.

Müge Boz, 2009 ve 2010 yıllarında Turkcell ve Arçelik reklamlarında rol aldı. Ayrıca Mavi Jeans, Maximum Müze Kart ve Nescafe 3’ü 1 Arada reklamlarında da yer aldı. Modellik kariyerine de devam eden Boz; Zen Pırlanta, Loft, ve T-box markaları için modellik yaptı ve Vogue, Tempo, Marie Claire, Women’s Health, İnstyle gibi dergilerde moda fotoğrafları sergilendi.

Oyunculuk kariyeri boyunca Birol Güven’in yazdığı, Hamdi Alkan’ın yönettiği “Aşk Emek İster” adlı dizide Ekin Türkmen, Furkan Palalı ile başrol üstlendi. 2014’te, Hamdi Alkan’ın yönettiği “Gurbette Aşk” adlı dizide ise Cezmi Baskın, Gökhan Alkan ve Serhat Özcan ile birlikte başrol oynadı. 2014’ten itibaren de “Arka Sokaklar” adlı dizide Ece Dündar karakteriyle ekran karşısına çıktı.

Boz, gelecek vaat eden kariyerine paralel olarak 2018’den itibaren Türkiye’nin İlk Canlı Mobil Yarışması “Hadi”nin sunuculuğunu yapmıştır. 2019’da ise Caner Erdeniz ile Barcelona’da düğün yaparak hayatını birleştirdi. Bu evlilikten 2019 yılında Vina isimli bir kızları oldu. Özge Boz, birçok farklı dizide ve sinema filminde yer alarak, oyunculuk alanında geniş bir yelpazede deneyim kazandı.

Müge Boz haberleri

Müge Boz, Müge Boz biyografisi, Müge Boz hayatı, Müge Boz özgeçmişi, Müge Boz hakkında, Müge Boz doğum yeri
Müge Boz fotoğraf, Müge Boz video, Müge Boz resim, Müge Boz kimdir?, Müge Boz kaç yaşında?, Müge Boz nereli,
Müge Boz memleketi


Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!