Nejat İşler’in sahte hesaplarla başı dertte! Sahte küfürlü paylaşım Aile dizisini Orta Doğu’nun en büyük dijital platformundan kaldırttı…

nejat isler
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nejat İşler, ‘Aile’ isimli dizideki performansı ile takdir toplarken, başı sahte hesaplarla dertte. Nejat İşler adına sahte bir hesap açıldı ve Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa maçı sırasında yaşanan Atatürk pankartı olayına yönelik bir küfür içeren paylaşım sonrasında, ‘Aile’ dizisi Orta Doğu’nun en büyük dijital platformundan çıkarıldığı söylentileri yayıldı. Ünlü aktör, bu duruma büyük bir öfkeyle yanıt verdi ve hesabı kuran kişilere dava açacağını belirtti.

Cuma akşamı Suudi Arabistan’ın Riyad kentinde oynanan Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa maçında yaşanan gerginlik, ülke genelindeki tüm tartışmaların odağında yer aldı. Bu durum, bir sosyal medya hesabında Nejat İşler’e atıfta bulunularak yapılan kaba bir postun yayınlanmasını tetikledi.

Bu söz konusu hesapta yapılan bu aşağılayıcı paylaşım, hızla yayılarak büyük bir tartışma konusu oldu. Birçok kişi bu hesabın Nejat İşler’e ait olduğunu düşünerek paylaşımı beğendi. Ancak, bu hesap Nejat İşler’e ait değildi ve bu durum ünlü aktörü büyük bir öfkeye sevk etti.

Nejat İşler, Instagram hesabından sahte hesaplar yüzünden duyduğu öfkeyi dile getiren bir post paylaştı. “Benim adıma sahte hesap açan ve adıma yazı yazanlara sesleniyorum.” dedi ve hesapların kapatılmasını talep etti. Aksi halde yasal yollara başvuracağını da belirtti.

Sahte hesaptan yapılan paylaşımın ardından, ‘Aile’ dizisinin Orta Doğu’nun en prestijli dijital platformdan çıkarıldığı iddiaları ortaya çıktı. Bu olayla ilgili olarak dizinin yapımcılarından herhangi bir açıklama gelmedi.

Nejat İşler’in sahte hesaplarla başı dertte! Sahte küfürlü paylaşım Aile dizisini Orta Doğu’nun en büyük dijital platformundan kaldırttı…
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!