Nesrin Cavadzade kırmızı takımıyla mest etti!

sahane hayatimin mel
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son dönemin popüler yapımlarından “Şahane Hayatım” dizisinde Melisa rolüne can veren başarılı oyuncu Nesrin Cavadzade, sosyal medyadaki paylaşımlarıyla herkesi etkileyişine devam etti. Hilal Altınbilek, Onur Tuna ve Sumru Yavrucuk gibi isimlerle birlikte kamera karşısına geçtiği yapımda, geniş kitleleri peşinden sürüklemeyi başaran Cavadzade, son paylaşımıyla dikkatleri bir kez daha üzerine çekti.

Dizinin sevilen yüzü olan Nesrin Cavadzade, bu seferki paylaşımında, şık kırmızı bir takım elbise giyerken kamera karşısına geçti. Ceketini açık bırakarak içindeki dantel desenli sütyeni sergileyen güzide oyuncu, tarzıyla adeta bir moda ikonu oldu.

Cavadzade’nin bu göz alıcı paylaşımı, kısa süre içerisinde beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Takipçileri, oyuncuya, ‘Muazzam güzellik’, ‘Olaysın bebeğim’ gibi çeşitli övgülerde bulundu. İşte Nesrin Cavadzade‘nin o eşsiz tarzını konuşturan pozları.

sahane hayatimin mel
sahane hayatimin mel 1
Nesrin Cavadzade kırmızı takımıyla mest etti!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!