Nihat Doğan’dan oğlu Amin Badıkan için bir yaş kutlaması

Ünlü şarkıcı Nihat Doğan ve eşi, oğulları Amin Badıkan'ın birinci yaşını büyük bir coşkuyla kutladı. Doğan çiftinin sosyal medya hesapları üzerinden yapılan paylaşımlar, minik Amin'in mutluluğunu gözler önüne seriyor. #NihatDoğan #AminBadıkan #doğumgünükutlaması

nihat dogan oglun
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İranlı hayranı Arzu Doğan ile birleşerek dünya evine giren ve bir süre sonra ilk kez baba olan Nihat Doğan‘ın oğlu Amin Badıkan, bir yaşına girdi.

Ünlü şarkıcı Nihat Doğan ve eşi, oğulları Amin Badıkan’ın birinci yaşını özel bir kutlama ile taçlandırdı. Doğan çifti, sosyal medya hesapları üzerinden bu özel günü kutladı ve sevgi dolu mesajlar paylaştı.

nihat dogan oglun

Nihat Doğan, Instagram’da yaptığı bir paylaşımda, “Allah’ın bana bu dünyadaki en güzel hediyesi, oğlum Amin Badıkan dün 1 yaşına bastı. İyi ki doğmuşsun canım oğlum. Rabbim önce sizlerin evladını sonra da benim evladımı bizlere bağışlasın, eksikliğini göstermesin inşallah” dedi.

Nihat Doğan’dan oğlu Amin Badıkan için bir yaş kutlaması
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!