Nilsu Berfin Aktaş cesur minisiyle yürek hoplattı! ‘Bu fizik şaka mı?’

Ünlü oyuncu Nilsu Berfin Aktaş, İstanbul Teknik Üniversitesi'nin ödül töreninde muazzam tarzıyla hepimizi kendine hayran bıraktı! #NilsuBerfinAktas #DikkatCekenTarz #YilinCikisYapanOyuncusu

nilsu berfin aktas c
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yetenekli ve göz alıcı güzelliği olan oyuncu Nilsu Berfin Aktaş, yakın zamanda İstanbul Teknik Üniversitesi’nin düzenlediği prestijli ödül töreninde boy gösterdi. Yılın en iyi çıkış yapan kadın oyuncusu ödülü alan Aktaş’ın şık ve etkileyici giyimi, törendeki herkesin dikkatini çekti.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk adlı diziyle geniş bir hayran kitlesi kazanan Nilsu Berfin Aktaş, Show TV’nin sevilen dizisi “Gelsin Hayat Bildiği Gibi”nde Gizem karakterini canlandırarak kendi adını daha da geniş kitlelere duyurmuştur.

Sadece aktörlük yeteneğiyle değil, aynı zamanda sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da sık sık dikkatleri üzerine çeken Aktaş, 17 Ağustos 1998’de Ankara’da doğdu. 2018’de ekrana gelen “Geleceğin Starı” adlı yarışmayla tanınan Aktaş, 2019 yılında Ersoy Güler’in yönetmenliğini yaptığı “Kuzey Yıldızı İlk Aşk” dizisinde başrol oynayarak dikkatleri üzerine çekmiştir.

Giysi tarzıyla her zaman dikkat çekici olan Nilsu Berfin Aktaş’ın son Instagram postu, özellikle ödül törenindeki kıyafetiyle çok sayıda beğeni ve yorum aldı. İşte, Nilsu Berfin Aktaş’ın çarpıcı ve özgün kıyafet tarzı…


Nilsu Berfin Aktaş cesur minisiyle yürek hoplattı! ‘Bu fizik şaka mı?’
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!