Kirli Sepeti’nin İlkgül’ü Aleyna Özgeçen cesur pozlarıyla nabız attırdı! “Bu fizik şaka mı”

Kirli Sepeti dizisi oyuncusu Aleyna Özgeçen, aktif olarak kullandığı sosyal medya hesapları üzerinden cesur pozlar paylaşıyor ve hayranlarıyla etkileşime geçiyor. Genç oyuncunun iddialı fotoğrafları, takipçileri tarafından yoğun beğeni alıyor. #AleynaÖzgeçen #KirliSepeti #CesurPozları

kirli sepeti nin ilk
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2003 yılında dünyaya gelen genç oyuncu Aleyna Özgeçen, televizyon ekranlarında ‘Gülperi’ dizisiyle ilk kez izleyici karşısına çıktı. Burada canlandırdığı Bedriye Taşkın rolüyle kısa sürede popülarite kazandı. 2018 yılında ise ‘Müslüm’ filmindeki Cedye karakterini canlandırarak sinema ekranlarında izleyicilerle buluştu.

Bugünlerde ise ‘Kirli Sepeti’ adlı diziyle adından sıkça söz ettiren Özgeçen, genişleyen hayran kitlesiyle adeta parlıyor. Genç oyuncu, sosyal medya platformlarını da aktif bir biçimde kullanıyor ve hayranlarıyla sıklıkla paylaşımlar yaparak etkileşime geçiyor.

Bir yandan dizi çekimleriyle meşgul olan Aleyna Özgeçen, cesur pozlarıyla dikkat çeken karelerini sosyal medya hesaplarından paylaşıyor. Kirli Sepeti dizisinde canlandırdığı İlkgül karakterini başarıyla yansıtan genç oyuncunun, cesur ve iddialı pozları hayranlarından yoğun ilgi görüyor.

Mavi gözleri ve duru güzelliği ile ön plana çıkan Özgeçen, cesaretini göstermekten çekinmiyor ve kendine has fiziği ile kameraların karşısına geçiyor. Aleyna Özgeçen’in paylaştığı her kare, takipçileri tarafından beğeni topluyor ve herkesin kalbini çalmayı başarıyor.

İşte Aleyna Özgeçen’in sosyal medya hesaplarından paylaştığı o çarpıcı kareler…

Kirli Sepeti’nin İlkgül’ü Aleyna Özgeçen cesur pozlarıyla nabız attırdı! “Bu fizik şaka mı”
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!