Onur Akın sürprizi: Siyaseti bıraktı ama CHP mitinginde sahne alacak!

Ünlü sanatçı Onur Akın, siyasetten ayrıldığını açıklamıştı ancak CHP mitinginde sahne alacak! Sanatçının CHP liderleri için hazırladığı besteleri gün yüzüne çıkaracak performansına hazırlanan sosyal medya kullanıcıları, bu sürpriz konseri heyecanla bekliyor. #OnurAkın #CHP #SürprizKonser

onur akin siyaset
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü sanatçı Onur Akın, daha önce siyaseti bıraktığını açıklamıştı ancak CHP mitinginde sahne almaya hazırlanıyor. Milletvekili adayı gösterilmemesi üzerine siyasete ara verdiğini duyuran Akın, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve CHP Marmaris Belediye Başkan Adayı Acar Ünlü ile birlikte “Büyük Marmaris” mitinginde şarkılar seslendirecek.

onur akin

Onur Akın, 2009 yılından bu yana CHP’li liderler için birçok beste hazırlamıştı. Ancak siyasette vefa bulamadığını belirterek uzun bir süre siyasetten uzak kalmaya karar vermişti. Ancak bugün CHP mitinginde sahne alarak hayranlarına sürpriz yapacak.

Onur Akın sürprizi: Siyaseti bıraktı ama CHP mitinginde sahne alacak!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!