’Gelinim Olur Musun’ yarışmacısı Sinem Umaş’ın akım videosunu köpekleri bozdu

gelinim olur musun
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir zamanlar televizyon ekranlarının en sevilen programlarından biri olan “Gelinim Olur Musun?”un en çok konuşulan isimlerinden Sinem Umaş‘ın son videosu, onun değişimini ve hayvan sevgisini bir arada gözler önüne serdi. Ata ile yaşadığı aşk hikayesi ve efsaneleşmiş Semra kaynana ile olan ilişkisi hala hafızalarda tazeyken, Sinem Umaş’ın hayvanlar için sürdürdüğü mücadelesi ve sakin bir yaşamı tercih etmesi ile dikkat çekiyor.

En son paylaştığı video, hayranlarını oldukça eğlendirdi. Umaş, sosyal medya fenomeni olan bir akımı takip ederek bir video çekmeye karar verdi. Ancak onun bu denemesi, köpekleri tarafından beklenmedik bir şekilde bölünce eğlenceli anlar yaşandı. Umaş’ın köpekleri, bu video çekimini oldukça neşelendirdi.

Sinem Umaş, bu komik durumu takipçileri ile paylaştı. Videoyu, “Şşşşşş sessizlik, bugün en mutlu günüm videosunu bir ben çekmedim. Çekeyim bari dedim ve sonuç kaşım şişti.” notuyla paylaştı. Umaş’ın bu sempatik paylaşımı, hem kendisinin hem de köpeklerinin samimi ve neşeli yanlarını ortaya koydu.

’Gelinim Olur Musun’ yarışmacısı Sinem Umaş’ın akım videosunu köpekleri bozdu
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!