Oyuncu Melisa Döngel’den sosyal medya açıklaması: “Yazmayın bana”

Melisa Döngel, son açıklamasında sosyal medyada daha az aktif olduğunu ve yazışmayı sevmediğini söyledi. Oyuncunun bu açıklaması merak konusu oldu. #MelisaDöngel #SosyalMedya #Açıklama

oyuncu melisa dongel
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aşk hayatı ve açıklamalarıyla sürekli gündem olan oyuncu Melisa Döngel, son açıklamasıyla yine dikkatleri üzerine çekti. Bir televizyon programına konuk olan Döngel, “Arkadaşının sevgilisiyle aşk yaşar mısın?” sorusuna verdiği cevapla tartışmalara yol açtı. “Yapmamaya çalışırım. Etkilendiysek ne yapalım artık, geçmiş olsun.” diyen Döngel’in bu sözleri uzun süre konuşulmuştu.

Ancak son zamanlarda sosyal medya hesaplarında daha az aktif olduğunu ifade eden oyuncu, Instagram’da yazışmayı sevmediğini belirtti. “Ben öyle çok yazışmayı sevmiyorum. Instagram’a giriş nedenim de yazmak değil bakmak. Ben yüz yüze insanıyım. Uzun yazışmaları sevmem. Yazılanlara bile kısa cevaplar veririm.” dedi. Uzun yazışmalar yerine kısa cevaplar verdiğini dile getiren oyuncunun bu sözleri de merak konusu oldu.

Melisa Döngel

Melisa Döngel’in sosyal medya açıklaması, eleştiri ve yorumların odağı haline gelirken, birçok kişi de bu durumu anlamaya çalıştı. Son zamanlarda sosyal medya üzerindeki etkileşimini azaltan ve daha az yazışma yapan Döngel’in hangi sebeplerden dolayı böyle bir tercih yaptığı ise tam olarak bilinmiyor.

Oyuncu Melisa Döngel’den sosyal medya açıklaması: “Yazmayın bana”
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!