Özcan Deniz’in oğlu Kuzey 6 yaşına girdi!

'Kızıl Goncalar' dizisinin sevilen karakteri Levent'in canlandırıcısı Özcan Deniz, oğlu Kuzey'in 6. yaş gününü kutladı. Kutlamaların neşeli anları, Deniz'in eşi Samar Dadgar tarafından Instagram'da 'doğum günü çocuğumuz' notuyla paylaşıldı. #KuzeyDeniz #ÖzcanDeniz #Altıncıyaşgünü.

ozcan deniz in oglu
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özcan Deniz‘in oyuncu ve şarkıcı kimliğiyle tanınan ismi, Feyza Aktan ile olan evliliğinden dünyaya gelen oğlu Kuzey’in 6. yaşını kutladı. Kızıl Goncalar dizisinde Levent karakterine hayat veren Deniz, Mart 2018’de Feyza Aktan ile evlenmiş ve aynı yılın nisan ayında oğlu Kuzey’in doğumuyla ilk kez baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı.

Olaylı bir şekilde sonlanan Feyza Aktan ile olan evliliğinden sonra, Deniz oğlunun yeni yaşını kutladı. Geçen yıl evlendiği Samar Dadgar, Instagram hesabından oğlunun doğum gününden kareleri paylaştı. Deniz’in eşi Samar Dadgar, kendi sosyal medya hesabından bu fotoğrafları “Doğum günü çocuğu” notuyla yayınladı.

Özcan Deniz’in oğlu Kuzey 6 yaşına girdi!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!