Şarkıcı Ece Seçkin, sahne kostümüyle olay oldu! Takipçileri yorum yağdırdı

sarkici ece seckin 4
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilindiği gibi, popüler Türk sanatçı İzzet Yıldızhan, cesur giyinen kadın şarkıcılara yönelik olumsuz yorumları sebebiyle geçmişte eleştiri almıştı. “Bu topluma uygun kıyafetleri tercih etmeliyiz” yorumları işitenler arasında popüler şarkıcı Ece Seçkin de vardı.

Geçtiğimiz günlerde İzzet Yıldızhan’ın teknede yarı çıplak bir şekilde performans sergilediği bir videoya tepki gösteren Seçkin, sanatçıyı, daha önceki yaptığı bu olumsuz yorumları hedef alarak eleştirmişti. Yıldızhan ise bu konu üzerine daha fazla konuşmak istemediğini belirtmişti.

Ece Seckin

Ancak, sosyal medya şimdi de Ece Seçkin’in sahne kıyafeti nedeniyle karışmış durumda. Kahverengi tonunda iki parçadan oluşan bir kıyafetle sahneye çıkan Seçkin, ince detayları ve mini eteği ile bir hayli dikkat çekiyor. Ancak bu kez, Seçkin’in tarzını beğenenler kadar beğenmeyenler de bir hayli fazla. Ünlü şarkıcının bu cesur tercihi, takipçilerinin tepkisini çekmiş durumda ve birçok yorum almıştır.

Şarkıcı Ece Seçkin, sahne kostümüyle olay oldu! Takipçileri yorum yağdırdı
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!