Rasim Öztekin anısına anma gecesi düzenlendi, Pelin Öztekin törene değil maça gitti

Usta sanatçı Rasim Öztekin'in anısına düzenlenen anma gecesi, birçok ünlü ismi bir araya getirdi. Ancak Rasim Öztekin'in kızı Pelin Öztekin'in maça gitmeyi tercih etmesi dikkat çekti. #RasimÖztekin #AnmaGecesi #PelinÖztekin

rasim oztekin anisin
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin seçkin tiyatro sanatçılarından biri olan Rasim Öztekin, 8 Mart 2021’de kalp rahatsızlığı sebebiyle hayatını kaybetti. Sanatçının değerli eserlerinden biri olan “Seksenler” dizisinin oyuncuları, Öztekin’in vefatının birinci yılında ona anma gecesi düzenledi. Bu özel gecede dikkat çeken ayrıntılardan biri, Rasim Öztekin’in aynı mesleği seçmiş olan kızı Pelin Öztekin‘in yerine Galatasaray ile Çaykur Rizespor arasında oynanan futbol maçını izlemeyi tercih etmiş olmasıydı.

rasim oztekin anisin

Ünlü tiyatro ve sinema sanatçılarının katıldığı ve Seksenler dizisinin yıldızlarından İlker Ayrık ile Özlem Türkad’ın sunuculuk yaptığı anma gecesinde, Rasim Öztekin’in 41 yıllık sanat yolculuğunu anlatan bir belgesel gösterildi. Öztekin anısını yaşatmak amacıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Beylikdüzü Rasim Öztekin Sahnesi’nde organize edilmiş olan gece, hayranlarının büyük ilgisine mazhar oldu.

rasim oztekin anisin 1

Gece sırasında toplanan tüm gelir, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği tarafından kurulan Rasim Öztekin Tiyatro Bursu’na bağışlandı. Ancak usta oyuncunun kızı Pelin Öztekin’in anma gecesine katılmaması ve Galatasaray taraftarı olduğu bilinen Rasim Öztekin’in tuttuğu takımın maçını izlemeyi tercih etmiş olması, geceye damga vuran bir detay oldu.

rasim oztekin anisin

Stadyumdan yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Pelin Öztekin, “Olmayı sevdiğin yerdeyim Rasim’im” ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncu ayrıca babasıyla olan bir fotoğrafını paylaşarak, onunla geçiremediği sürenin acısını ifade eden “Babiş diyemeden ‘Peloş’ diye seslenişi duyamadan geçen 3 yıl” sözlerine yer verdi.

rasim oztekin anisin 1

Rasim Öztekin anısına anma gecesi düzenlendi, Pelin Öztekin törene değil maça gitti
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!