Real Madrid’in yıldızı Arda Güler nereli? İşte milli futbolcumuzun memleketi

Real Madrid'in yıldızı Arda Güler nereli? İşte milli futbolcumuzun memleketi "Real Madrid'in yıldızı Arda Güler, futbol dünyası tarafından dikkatle takip ediliyor. Ankara kökenli olan genç futbolcunun başarısı, memleketinde büyük gurur kaynağı oldu. #ArdaGuler#RealMadrid#Altındağ"

real madrid in yildi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son dönemlerde futbol dünyasının dilinden düşmeyen isim – yeni olduğu kadar parlak bir yıldız, Arda Güler. Real Madrid takımına son birkaç ayda büyük katkıları olan ve her geçen gün performansını arttıran bu genç yetenek, futbol severlerin yoğun ilgisini üzerine çekiyor.

Arda Güler, Fenerbahçe’den Real Madrid’e olan sezon başı transferinden beri hızla yükselişini sürdürüyor. Real Madrid’in Real Sociedad’ı 1-0 yendiği maçta Arda Güler’in baş rol oynadığına hepimiz tanık olduk. 11’de başlayıp, takımına galibiyeti getiren golü atan Arda, herkesinin gözlerini üzerine çekmeyi başardı.

Bu sezonda Real Madrid forması altına attığı iki golle hafızalara kazınan Arda, performansıyla taraftarlarını adeta büyülüyor. Bir sonraki hamlesini merakla beklediğimiz Arda, tüm bu başarıları yanında ilk sezonunda La Liga şampiyonluğunu da tadıyor.

Yıldızı parlayan Arda Güler hakkında taraftarlar detayları merak ediyor. Ancak belki de en çok merak edilenlerden biri, bu genç yeteneğin nereli olduğu.

İşte sizi daha fazla bekletmeden söyleyelim, 19 yaşındaki Arda Güler, 25 Şubat 2005 tarihinde Ankara’nın Altındağ ilçesinin huzurlu sokaklarında dünyaya geldi.

Real Madrid’in yıldızı Arda Güler nereli? İşte milli futbolcumuzun memleketi
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!