Şahane Hayatım’ın Melisa’sı Nesrin Cavadzade’nin dikkatleri çeken davet tarzı!

Nesrin Cavadzade'nin partisine katılma şekli bazı kişiler arasında pozitif duygularla karşılanırken, bir kısmı tarafından eleştiriler aldı. #NesrinCavadzade #Tarz #StilDenemeleri

sahane hayatim in me
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şahane Hayatım isimli sevilen dizinin ‘Melisa’ karakterine yaşam veren, yetenekli ve tanınmış oyuncu Nesrin Cavadzade, geçtiğimiz hafta katılım gösterdiği bir partide herkesin dikkatini çekti. Kboldu ve farklı giyim tarzıyla sıklıkla konuşulan Cavadzade, davette tercih ettiği kombin ile gecenin konuşulanları arasında yer aldı.

Partide, belleğinde yer eden beyaz bir elbise ile boy gösteren yetenekli oyuncu, bu kombinasyonunu belindeki siyah kurdele ve siyah tül eldivenlerle tamamladı. Cavadzade’nin giyim tercihi, sosyal medya platformlarında adeta eleştirmen fırtınasına yol açtı.

Bazı sosyal medya kullanıcıları, Cavadzade’nin bu kombinini takdir ederken, diğer bazı kullanıcılar tarafından sert eleştirilere hedef oldu. Ünlü oyuncunun paylaştığı fotoğraflara; ‘Hediye paketi gibisin’, ‘Böyle bir kombin olur mu?’, ‘Yanlış tercih’ gibi yorumlar eklendi.

Şahane Hayatım’ın Melisa’sı Nesrin Cavadzade’nin dikkatleri çeken davet tarzı!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!