Şarkıcı Nez’in tüketim isyanı: “Aylardır aynı kostümü giyiyorum”

Minimalist yaşam tarzı benimseyen pop star Nez, tüketim çılgınlığına karşı duruşunu ifade etti. Nez, aşırı tüketimin tehlikelerine karşı uyardı ve kendi tercihlerini paylaştı. Popüler telefondan son model arabalara, gereksiz tüketimden bahsederken, kendisinin aynı sahne kostümünü aylarca giydiğini paylaştı. #Nez #Minimalizm #TüketimÇılgınlığı

sarkici nez in tuket
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2000’lerin popüler isimlerinden, ‘Sakın Ha!’, ‘Her Şey Boş’ gibi hit parçaların sahibi Nez, uzun bir aradan sonra tüketim çılgınlığına karşı aldığı görüşlerle öne çıktı. Müzik dünyasından uzaklaşarak yıllarını yurt dışında geçiren Nez, aşırı tüketim ve marka obsesyonu eleştirisinde bulundu.“17 yıl İngiltere’de yaşadım böyle şey görmedim. Aylardır aynı sahne kostümünü giyiyorum.” dedi.

sarkici nez in tuket 1

Hayatını minimalist bir şekilde sürdürdüğünü ve gereksiz tüketimin tehlikeli olduğunu vurgulayan ünlü şarkıcı, eğer bir şeye ihtiyacı yoksa parasını o şeye harcamadığını ifade etti.

Nez, “En baba telefon markasını alıyoruz. Arabalara bakıyorsunuz son model. Bunlar bana göre çok fuzuli şeyler. Ben sokaktaki 40 kedimle paylaşmayı seviyorum o parayı. Dünyaca ünlü isimler bile bir turneye gidip üç kıyafetle bitiriyorlar işi. Tüketim ülkesinde yaşıyoruz.” diye açıklamasını sürdürdü.

Şarkıcı Nez’in tüketim isyanı: “Aylardır aynı kostümü giyiyorum”
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!