Şarkıcı Selen Görgüzel, yüz gerdirme ameliyatı oldu

Ünlü Şarkıcı Selen Görgüzel, gençleşmek adına sünnet derisinden kök hücre tedavisi ve anne sütü tüketme gibi ilginç uygulamalara başvurmasının ardından, bu sefer yüzünü ve boynunu gerdirme operasyonu geçirdi. Operasyon sonrası yüzünde oluşan morlukları ve şişlikleri Instagram hesabında takipçileriyle paylaştı. #SelenGörgüzel #EstetikAmeliyat #YüzGerdirme

sarkici selen gorguz
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü şarkıcı Selen Görgüzel, güzelliği ve genç görünümü ile tanınan bir sanatçıdır. Farklı dans yeteneği ve her zaman söyleyecek bir şeyi olan tavırlarıyla sıkça gündeme gelir. Ancak son zamanlarda estetik prosedürleri nedeniyle daha fazla konuşulur oldu.

sarkici selen gorguz

Daha önce gençliğini korumak adına sünnet derisi kök hücre tedavisi ve anne sütü tüketimi de dahil olmak üzere çeşitli ilginç uygulamalara başvurmuştu. Son olarak, Selen Görgüzel ameliyat masasına yattı. Yüzünün ve boynunun sıkılığını arttırmak ve göz kapaklarındaki fazlalıkları kaldırmak için bir yüz gerdirme operasyonu geçirdi.

sarkici selen gorguz

Operasyon sonrası yüzünde sargılarla görünür haldeki morlukları ve şişlikleri Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Bu paylaşımın altına, “Evet, yüzüm gerildi ve bu da beni biraz gergin yapabilir” şeklinde esprili bir nota ekledi.

sarkici selen gorguz 1

Operasyon öncesi de gençlik iksirleri ve cildini beslemek için evli kadınların kocalarının spermlerini kullanabileceğini söyleyen Görgüzel, bu kez tıbbi yolu seçmiş görünüyor. Bu tip beyanlarla sık sık gündeme gelen ünlü isim, bu sefer de estetik operasyonuyla konuşuluyor.

Şarkıcı Selen Görgüzel, yüz gerdirme ameliyatı oldu
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!