Seda Sayan’ın programında ilginç anlar! Rus geline onay vermek için bakın neler istedi…

Seda Sayan'ın programında ilginç anlar yaşandı! Rus gelinin annesi, evlenmelerini onaylamak için çılgın şartlar ortaya attı. #SedaSayan #SabahlarınSultanı #RusGelin

seda sayan in progra
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Seda Sayan‘ın Sabahların Sultanı programı, her seferinde ilginç anlarla dolu olmaya devam ediyor. Son olarak programa katılan bir vatandaş, evlenmek istediği Rus geliniyle ilgili beklenmedik bir durum yaşadı. Anne, gelinin annesinin zengin olduğunu belirterek onayını vermek için bazı isteklerde bulundu.

Caner isimli vatandaş, programda tanıştığı Anastasia isimli Rus kadınla evlenmek istediğini söyledi. Fakat gelinin annesi olan Melek Hanım, onay vermekte tereddüt etti. Anne, gelini hakkında endişeli olduğunu belirterek onayını alabilmek için çeşitli beklentilerini dile getirdi.

seda sayan in progra 2

Senin annen Caner’e ev yapacak, araba yapacak” diyen Melek Hanım, stüdyodaki herkesi ve ekran başındakileri şaşırttı. Program boyunca susmayan anne, isteklerini sıralamaya devam etti.

Arayacak beni Melek Hanım oğluna araba aldım, ev aldım diyecek. Biletinizi de aldım gel Melek Hanım diyecek. Sizi Rusya’ya bekliyorum diyecek.

Ben çocuğumu bedava yedirmem. Hadi oradan. Benim şartım var. Okey diyeceksin. Onay vereceğim. Oğluma bir daire bir sıfır araba alacaksınız. Onay vereceğim. Kızınla uğraşmayacağım.

Evlenmelerine izin vereceğim. Oğluma deniz kenarında daire, altın saat ve araba alacaksın. Ben çok zor büyüttüm. Gücünü göster.” dedi.

Bu şartlar, hem stüdyodaki katılımcıları hem de izleyenleri şaşkına çevirdi. Seda Sayan ise olayı şaşırmış bir şekilde izleyerek duruma müdahale etmedi.

Seda Sayan’ın programında ilginç anlar! Rus geline onay vermek için bakın neler istedi…
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!