Survivor All Star’a gelen Ronaldinho, Nagihan’ı uyardı: Biraz daha sakin olabilirsin

Futbol efsanesi Ronaldinho, 'Survivor All Star'a konuk oldu ve tartışmalara giren yarışmacı Nagihan'a sakin olması gerektiği öğüdünü verdi. #Ronaldinho #SurvivorAllStar #Nagihan

survivor all star a
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kendisi bir futbol efsanesi olan Brezilyalı Ronaldinho, acun da bilinen televizyon ikonu Acun Ilıcalı’nın çağrısı üzerine ‘Survivor All Star‘ yarışmasına konuk oldu. Diğer yarışmacılar ve Acun Ilıcalı ile birlikte ayak voleybolu oynama fırsatı bulan Ronaldinho, enerjisi yüksek olan ancak zaman zaman aşırıya kaçabilen yarışmacı Nagihan’ı sakin olması gerektiği konusunda nezaketle uyardı.

ronaldinho

Daha evvel 2 defa FIFA Dünyada Yılın Futbolcusu ve Ballon d’Or ödüllerinin sahibi olan ünlü futbolcu, maç öncesi heyecanlı yarışmacılarla samimi bir görüşme gerçekleştirdi. Dominik’e geldiği için duygu dolu olan Ronaldinho, “Burası benim için özel. Her zaman buraya gelmeye hazırım” dedi.

Yarışmanın belli başlı bölümlerinden haberdar olan Ronaldinho, son zamanlarda sıkça tartışmalara giren Nagihan’a da bir öneride bulundu. Futbol efsanesi, “Programı takip ediyorum. Nagihan umarım biraz daha sakin olabilir” şeklinde konuştu.

Survivor All Star’a gelen Ronaldinho, Nagihan’ı uyardı: Biraz daha sakin olabilirsin
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!