Nur Viral’e gelen soruya Yusuf Kavaklı’dan tepki: Önüne gelen bir şey söylüyor

Nur Viral'in sunduğu 'Hayatta Her Şey Var' programında, bir izleyicinin "Astral seyahat nedir?" sorusu, uzman Yusuf Kavaklı'nın kesin "Böyle bir şey yok" yanıtıyla dikkat çekti. Kavaklı, "Herkes istediği gibi konuşabiliyor, bu bir masal" diyerek bu konuda gelen görüşlerin genelde asılsız olduğunu belirtti. #NurViral #AstralSeyahat #YusufKavaklı

nur viral e gelen so
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nur Viral‘e gelen soruya Yusuf Kavaklı tepki gösterdi. Hafta içi her gün ekrana gelen ve birçok kişi tarafından takip edilen ‘Hayatta Her Şey Var’ isimli programa, izleyicilerin dahil olduğu ve çeşitli sorular sorduğu bir bölüm eklendi. Programın başında olan Nur Viral, bir izleyicinin “Kocam her gece astral seyahate çıktığını söylüyor. Astral seyahatin dinimizde yeri var mı?” sorusuna yanıt vermek amacıyla ona astral seyahatin olmadığını belirten Yusuf Kavaklı’nın fikrini açıkladı.

Viral, bu süreçte, şarkıcı Yusuf Güney’in astral seyahat gerçekleştirdiğine dair bir örnekle Yusuf Kavaklı‘ya karşı çıktı. Bununla birlikte, Kavaklı “İslam, astral seyahat ve benzeri absürd kavramlarla meşgul olmaz. Ruh, fiziksel bedenden ayrı bir varlık değildir, sadece bir uyku durumudur. Belli bir süre uyuduktan sonra rüya görürüz; bu rüyalar yalnızca birkaç saniye sürer. Bu, uzmanların belirttiği bir faktördür” demekteydi.

Ardından Kavaklı, Güney’in bu konuya dair yorumlarına şiddetle karşı çıktı ve “Herkes istediği kavramı yanlış anladığı şekilde ortaya atabiliyor. Bu bir hikaye, hiçbir gerçeklik payı yok. Son günlerde, birçok kişi internet üzerinden “mehdi” olduğunu iddia ediyor. Ancak bu iddiaları yapan kişinin dolandırıcı bir kişi olduğu ortaya çıktı.

İnsanlar, biran önce gelenin mehdi olduğuna inanıyorlar, ancak Kur’anda Mehdi kavramı geçmemektedir, bu kavram yalnızca Peygamber Efendimizin bazı hadislerinde geçer. Benim inançlarım da Hayrettin Karaman Hoca ile aynıdır; sadece Peygamberimiz tarafından söylenenlere inanırım ve Mehdi’nin geleceği ve olayların düzeleceği inancına sahip değilim” şeklinde konuştu.

Nur Viral’e gelen soruya Yusuf Kavaklı’dan tepki: Önüne gelen bir şey söylüyor
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!