Survivor All Star’da tansiyon yükseldi! Yunus Emre ve Mustafa Kemal arasında kavga çıktı!

Survivor All Star'da Yunus Emre ve Mustafa Kemal arasında çıkan tartışma programı karıştırdı. Acun Ilıcalı, çözüm olarak iki yarışmacıya da ödül oyunlarından men cezası verdi. #survivorallstar #acunilicali #tv8

survivor all star da 9
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TV8 ekranlarının sevilen gösterisi Survivor All Star‘ın son bölümünde, Yunus Emre ve Mustafa Kemal arasında konsey yerine dönüşen bir tartışma yaşandı. Duruma el koyan Acun Ilıcalı, anlaşmazlığın çığrından çıktığını görünce yarışmacılara ödül oyunundan men edilme cezası verdi.

Ödül oyununun ardından yine aynı takımın üyeleri olan Merve ve Mustafa Kemal arasında bir sürtüşme meydana geldi. Anlatırken çaresizliğinin gözyaşlarına dönüştüğü Merve, Mustafa Kemal’in kendine “Neye göre yazıyorsun isimlerini?” şeklinde bir sorgulama yaptığını belirtti. Merve’nin duygusal hali konseyi gerdi.

Açıkça rahatsız olduğu gözlenen Acun Ilıcalı, Mustafa Kemal’in sürekli olarak Merve’nin konuşmalarını kesmesi karşısında sert bir tutum sergiledi. Mustafa Kemal ise bu duruma “Katlanamıyorum çünkü ben dürüst biriyim ve bu tarz konuşmalara dayanamıyorum” yanıtıyla çözüm getirme çabası içerisindeydı. Bunun üzerine Acun, Mustafa Kemal’a “Dinlemek zorundasın. Konuşmalarımız henüz bitmedi” diye cevap verdi.

Mustafa’nın Merve’nin sözlerini kesmesine dayanamayan Yunus Emre, gerilimli bir tepkiyle “Bu nasıl bir davranış bu?” dedi. Tansiyon bir anda zıplarken, Mustafa Kemal “Ben bir başkası gibi değilim. Benimle böyle konuşamazsın.” diyerek durumu tırmandırdı. İki tarafın birbirine karşı olumsuz bir tutum sergilemesi üzerine diğer yarışmacılar araya girdi ve tansiyonu düşürmeye çalıştı. Yunus Emre ve Mustafa Kemal arasındaki tartışma nedeniyle canlı yayın ara vermek zorunda kaldı.

Yayınlarına ara vermek zorunda kalan Acun Ilıcalı, “Daha fazla konsey yapamayacağız. Bir ara verip durumu değerlendireceğiz.” dedi ve daha sonra Yunus Emre’ye iki, Mustafa Kemal’e ise üç ödül oyunu cezası verdi.


Survivor All Star’da tansiyon yükseldi! Yunus Emre ve Mustafa Kemal arasında kavga çıktı!
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!