Tuğba Ekinci’den olay Cem Yılmaz paylaşımı: “Bilet fiyatı en az 10 bin TL olmalı”

sarkici tugba ekinci
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tuğba Ekinci, ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın yeni gösterisi olan ‘CMXXIV’ün bilet fiyatlarıyla ilgili çarpıcı bir açıklama yaptı. Ekinci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Cem Yılmaz’ın bilet fiyatlarının az olduğunu ve en az 10 bin TL olması gerektiğini savundu.

sarkici tugba ekinci

Cem Yılmaz, şubat ayından itibaren seyircilerle buluşacak olan yeni gösterisi ‘CMXXIV’ için biletleri satışa çıkarmıştı. Ancak bilet fiyatları 2 bin ile 4 bin 400 TL arasında yer alınca, pek çok kişi tepki göstermişti. Bu tepkilere katılan Tuğba Ekinci, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, Cem Yılmaz’ın bilet fiyatlarının düşük olduğunu ve en az 10 bin TL olması gerektiğini belirtti.

sarkici tugba ekinci 1

Ekinci paylaşımında, Ebru Gündeş’in konser biletlerine kişi başı 20 bin TL verilirken, Cem Yılmaz için 4 bin TL’nin az olduğunu savundu. “Ebru Gündeş’i dinlemeye kişi başı 20 bin veriliyor da, Cem Yılmaz’a niye kişi başı 4 bin mevzu oluyor? En az 10 bin olmalı.” ifadelerini kullanan Ekinci, tartışmalara neden oldu.

Tuğba Ekinci’den olay Cem Yılmaz paylaşımı: “Bilet fiyatı en az 10 bin TL olmalı”
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!