Üç Kız Kardeş 66.bölüm de neler olacak?

httpswww.magazink 201
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kanal D’nin sevilen dizisi Üç Kız kardeş üçüncü sezonu ile izleyici karşısına çıkıyor. Sevilen dizi Üç Kız Kardeş 66.bölümü ile 12 Aralık Salı akşamı ekranlara geliyor.

Birbirinden yetenekli isimler Özgü Kaya, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu’nun ana karakterleri olduğu ‘Üç Kız Kardeş’ dizisinde bu hafta yeniden gündem yaratacak bir aşk hikayesi ekranlara taşınıyor. Gelecek bölümde ki hikaye, Müjgan ve Sadık karakterlerinin romantik aşkını ve ikinci baharlarını içerecek.

Sevilen oyuncu Aydan Şener, bu sevilen diziye Müjgan karakterini canlandırarak üçüncü sezonda katılmıştı. Müjgan’ın diziyede oluşu, Sadık’ın da yaşamını tamamen değiştirdi. İlk etapta aralarında meydana gelen tatlı münakaşalar çok yakında yerini büyüleyici bir aşka bırakacak ve yeni aşklarını dizinin 12 Aralık Salı akşamı yayınlanacak olan bölümde izleyicilere sunacaklar.

Bu, aile ve kardeşlik bağlarına dair dokunaklı bir öykü anlatan ve bunu yaparken izleyicinin gönlünü kapmayı başaran “Üç Kız Kardeş” dizisi, her Salı akşamı Kanal D’de seyirci ile buluşuyor.

Üç Kız Kardeş 66. Bölüm 2. Fragman

YouTube video
Üç Kız Kardeş 66.bölüm de neler olacak?
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!