Yargı 78. bölüm de neler olacak? Yargı 78. bölüm fragmanı…

Yargı dizisi merakla beklenen yeni bölümüyle heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Kadir ve Metin arasında yaşanan gerilim, Ilgaz ve Eren'in de dahil olmasıyla daha da karmaşık bir hal alıyor. Bu hafta Kanal D'de izleyicilerle buluşacak olan diziye gözler şimdiden çevrildi. #Yargı #heyecanlıdizi #KanalD

yargi nin merakla b
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kanal D’nin ekrana getirdiği ve her bölümü nefes kesen bir tempoda izlenen ‘Yargı‘ dizisi, Ay Yapım imzası taşıyor ve 2 haftalık bir aranın ardından sonra 14 Ocak Pazar akşamı ekranlara dönüyor. İzleyicilerin merakla beklediği Yargı 78. bölüm fragmanı yayınlandı.

Ay Yapım’ın sevilen dizisi ‘Yargı’da heyecan dorukta… Yılbaşıyla birlikte 2 hafta yayın arası veren dizi bu hafta 14 Ocak Pazar günü seyircisiyle buluşuyor. Seyircinin sabırsızlıkla beklediği diziden büyük merak uyandıran fragman yayınlandı. İşte Yargı 78. bölüm de ki olaylar zinciri;

Örgüte düzenlenen operasyonda Kadir kaçmaya çalışırken Metin ona engel olur. Metin’e ulaşamayan Ilgaz ve Eren aracın peşine düşerken karşılaştıkları manzara karşısında yıkılırlar. Dizinin yeni bölümüyle 14 Ocak Pazar akşamı Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

yargi 78 bolum fragmani

Yargı’nın merakla beklenen yeni bölümünden yayınlanan tanıtım izleyicileri büyük heyecanlandırdı. Sevilen dizi, yılbaşı tatili nedeniyle 2 haftalık bir aradan sonra yeniden izleyiciyle buluşacak. Herkesin merakla beklediği yeni bölümde Kadir ve Metin arasındaki gerilim tırmanacak. Operasyonda örgüte sıkışan Kadir, kaçmak isterken Metin ona engel olacak. Bu sırada, Ilgaz ve Eren de aracın peşine düşecek ve karşılaştıkları manzara karşısında şoke olacaklar.

Yargı oyuncuları

Yargı’ dizisi, Sema Ergenekon’un usta kalemiyle Ali Bilgin’in yönetmenliğinde hayata geçiriliyor. Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in paylaştığı diziye Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arif Pişkin, Arda Anarat, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Ayşen Sezerel, Ulvi Kahyaoğlu, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan, Merve Ateş, Gece Işık Demirel, Eylül Uğuz, Duygu Serin, Tolga Canbeyli ve Alican Altun Onur Tekin gibi birbirinden başarılı isimler eşlik ediyor.

Yargı 78. bölüm fragmanı

Sevilen dizi Yargı 78. bölüm fragmanını aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Yargı 78. Bölüm Fragmanı | Babamı Gördün Mü?

YouTube video

Sevilen dizinin yeni bölümü 14 Ocak Pazar akşamı Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Heyecan dolu sahnelerin yer alacağı ‘Yargı’nın yeni bölümü için heyecan dorukta!

Yargı 78. bölüm de neler olacak? Yargı 78. bölüm fragmanı…
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!