Ünlü komedyen Cem Yılmaz eski eşi Ahu Yağtu’ya ödediği nafakayı tiye aldı: “Annene söyleme”

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, eski eşi Ahu Yağtu’ya nafaka göndermesi yaptı ve "Annenin bilgisi var mı?" diye şaka yaptı. Yılmaz, ömrü boyunca ödeme yapması gereken bir nafaka olduğunu açıkladı. #CemYılmaz #Nafaka #Komedi

unlu komedyen cem yi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü Türk mizah ustası Cem Yılmaz, eski eşi Ahu Yağtu’ya kendisine mahkemece belirlenen nafakadan dolayı bir gönderme yaptı. Önceden mahkeme kararıyla nafaka miktarını 70 bin TL’ye düşürmeyi başaran ancak bu kararın iptal edilmesi sonucunda 10.000$ nafaka ödemeye devam eden Cem Yılmaz, durumla alakalı esprili bir yaklaşım sergiledi.

Komedyen, bilet fiyatları 37.850 TL’ye ulaşan gösterisinde Ahu Yağtu’ya bir gönderme yapmayı unutmadı. Cem Yılmaz’ın göndermesi şu şekilde aktarıldı: “Eski eşi Ahu Yağtu’dan kalan bir yarasını şöyle ti’ye aldı: “Annenin haberi yok değil mi?”

Yılmaz, oğlu Kemal’ın kendisi hakkında çıkan ve servetinin 20 milyon dolar olduğu konusundaki bir haberi okuduğunu ve bunun doğru olduğunu sorduğunu paylaştı. Yılmaz, bu durumu şöyle esprili bir dille anlattı: “Annenin haberi yok değil mi? Haberi sakın ona gösterme.”

Ömrüm boyunca ödeme yapmam gereken bir nafaka var.” dedi Cem Yılmaz, ayrıca boşanma davasında Ahu Yağtu’ya; Range Rover araba, Sarıyer, Şişli, İstinye’de üç gayrimenkul ve 500.000 dolar verdiğinden bahsetti.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz eski eşi Ahu Yağtu’ya ödediği nafakayı tiye aldı: “Annene söyleme”
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!