Ünlü oyuncu Kate Beckinsale kaybettiği kedisinin külleriyle uyuyor

oyuncu kate beckinsa
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü İngiliz aktris Kate Beckinsale, geçtiğimiz haziran ayında kaybettiği ve 19 yıl boyunca yanında olan sevgili kedisini Clive’i hala unutabilmiş değil. Beckinsale, bu büyük kaybın ardından Clive’nin küllerini saklıyor ve onları kendine en yakın yerde, gece yatağının içinde tutuyor.

İran kedisini çok seven 50 yaşındaki Beckinsale, her bayram ona yarı özel bir kostüm yaptırıyordu. Buna ek olarak, Beckinsale, kedisinin kostümüyle eşleşen kıyafetler giyerek birlikte fotoğraflar çektirirdi.

Beckinsale, geçtiğimiz yıl 50. yaşına bastığı doğum gününde dikkat çeken görüntülerle takipçilerinin beğenisini kazanmayı başarmıştı. Kostümlü doğum günü partisi için çekilen fotoğrafta, Beckinsale, klasik siyah bir Playboy tavşan kostümü tercih etmişti. Bu kostüm, siyah tavşan kulakları, kalp şeklinde büyük damla küpeler, dantelli çoraplar ve yüksek topuklu ayakkabılarla tamamlanmıştı.

Ünlü oyuncu Kate Beckinsale kaybettiği kedisinin külleriyle uyuyor
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!