Ünlü oyuncu Melisa Döngel’in tekne pozu olay yarattı! Takipçileri yaz pozlarına yorum yağdırdı

unlu oyuncu melisa d
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü ve başarılı oyuncu Melisa Döngel, oyunculuk performansının yanı sıra özel hayatı ve sosyal medya hareketliliği ile de dikkat çekmeye devam ediyor. Rapçi Sefo ve ünlü teknik direktör Sergen Yalçın ile yaşadığı aşklarla bir dönem magazin gündeminin de sıkça konusu olan Döngel, son zamanlarda sosyal medyadaki aktif paylaşımlarıyla da adından sıkça söz ettiriyor.

Döngel, son olarak katıldığı Kirli Sepet adlı diz Kırlide Aylin karakterini başarıyla canlandırıyor. Aylin karakterini başarıyla canlandıran Döngel, yoğun geçen sezonun stresini atmaya başladı. Havanın da ısınmasıyla tekne üzerinde poz veren genç oyuncu, bu paylaşımlarıyla sosyal medyadaki hayranlarını da mest etti.

Melisa Döngel’in tekne üzerinde verdiği bu pozlar, hayranlarının oldukça hoşuna gitti ve yorum yağmuruna tutuldular. Özellikle genç oyuncunun fit fiziği, takipçilerinden büyük övgü aldı. Daha önce rengarenk özel hayatıyla gündem olan Döngel, geçtiğimiz yıl bayram süresince Sergen Yalçın ile tatil yapmıştı. Bu tatilin ardından olan birliktelikleri belirsiz bir sebeple son bulmuştu. Ayrılığın ardından rapçi Sefo, tekrar barışma çabalarına rağmen, Döngel barışmayacağına dair mesajlarını net bir şekilde iletti.

Ünlü oyuncu Melisa Döngel’in tekne pozu olay yarattı! Takipçileri yaz pozlarına yorum yağdırdı
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!