Ünlü şarkıcı Alişan da dolandırıldı mı?

httpswww.magazink 70
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü şarkıcı Alişan, Kıbrıs’ta vereceği konseri öncesi gazetecilerle buluştu ve onların sorularını cevapladı. Gazetecilerin “2023 nasıl geçti?” sorusunu cevaplayan Alişan, aile ve arkadaşlarının sağlığının her şeyin üzerinde durduğunu belirterek, “2021 ve sonrası bana pek özel gelmedi. Önceliğim ailem, arkadaşlarım ve benim sağlığım” dedi. Alişan, süregelen Filistin’deki işgal konusunda da üzgün olduğunu belirterek, bu durumun bir an önce son bulması dileğinde bulundu.

Alişan, sahnede söyleyeceği şarkılar hakkında da bilgi verdi ve her türden çeşitli şarkılara yer vereceğini ifade etti. Alişan, “Sevgili izleyicilere muhteşem bir sahne sunmak için sabırsızlanıyorum. Hem slow, hem hareketli bir seçkimimiz var” dedi.

Şarkıcı, yeniden düet yapma niyetinde olduğunu ve Türkücü Ceylan ile birlikte bir parça hazırladığını da açıkladı. Alişan, “Ceylan’la birlikte sevilen bir düet hazırladık. Sadece video klibini çekmek kaldı. Haftaya çekimlerine başlayacağız.” dedi. Alişan, kendisinin Kıbrıs’taki konserine eşi Buse Varol’un dizi çekimlerinden dolayı katılamadığını belirtti.

Son günlerde dolandırılma haberlerine adının karıştığına dair soruları da yanıtlayan Alişan, tabi ki bundan etkilendiğini fakat bu tür şeyleri fazla kafasına takmadığını söyledi. Alişan, “Bu tür mali işleri yakından takip etmiyorum. Benimde dolandırıldığım durumlar olmuştur. Üstelik bir defasında ünlü bir müzisyen arkadaşım bir konserden önce benim alacağım parayı alarak beni dolandırmıştı. Yaklaşık yedi-sekiz yıl önceydi. Ben uçağa binmeden konser ücretini göndereceğini söylemişti. Ancak parayı göndermediği gibi bir daha o kişiye ulaşmak mümkün olmadı” diye konuştu.

Alişan’ın Kıbrıs’taki konseri, yoğun ilgi ve alkışlarla sona erdi.

Ünlü şarkıcı Alişan da dolandırıldı mı?
Giriş Yap

En Güncel Magazin Haberleri Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!